Copyright 2021 - Зоран Ангеловски Основна школа "Доситеј Обрадовић" Војводе Путника 60 26360 Пландиште


   Окружно такмичење у пливању одржано је на Градском базену у Панчеву.Организатор је Савез за школски спорт,а наредни ниво такмичења,Републичко такмичење,биће одржано у Крагујевцу 5.децембра текуће године.

    Учешће на такмичењу узели су и наши ученици.Њих је предводио наставник Ивашковић Јован. Иако смо средина која нема базен, захваљујући акцији коју спроводи наш наставник деца су добила и ову привилегију.Као што се зна да су нам ученици добри  у спорту по многим до сада резултатима,ни овога пута нису изостале награде и признања.Наиме ученица Бекић Милица у категорији девојчица 5.разред,50 метара прсно освојила је прво место и пласман на Републичко такмичење.Ништа много лошије нису прошле ни остале ученице,само што немају пласман за даљи ток такмичења.То су Јеленић Сара 5.разред-друго место.Латковић Анђела 3.и4.разред-четврто место и Бекић Марија 1.и2.разред треће место.

   Овом приликом честитамо ученицама и желимо Милици успеха на Републичком такмичењу.Наставнику Јовану да ову акцију настави и освоји још награда и признања за свој рад.